Kinomi

Kinomi Logo

Over ons

Kinomi B.V. is een Nederlands familiebedrijf die opereert in de sierteelt branche. Het bedrijf is in 2006 opgericht en importeert verschillende producten zoals keramiek, glas, hout- en mandwerk, tassen en decoratie materialen van toegevoegde waarde uit onder andere China, Polen en Nederland. De productgroepen bestaan uit verschillende seizoensgebonden artikelen en naast het beschikbare aanbod kunnen er ook bestellingen op aanvraag worden gedaan. Hierdoor is het dus mogelijk om naast het standaard assortiment ook samen met de klant producten te ontwikkelen. Hiernaast biedt Kinomi ook planten en bloemen aan de klant aan. Kinomi koopt zelf haar bloemen en planten in. Dit wordt onder andere gedaan op de planten- en bloemenklok in Aalsmeer en direct bij de kweker. 

 

Kinomi heeft hiernaast ook een eigen teelt, zo worden er in het bedrijf onder andere cactussen, hyacinten, narcissen en andere bolgewassen geteeld. Door de eigen teelt kan het bedrijf arrangementen aanbieden tegen een scherpe prijs, waarbij uiteraard de kwaliteit wordt gewaarborgd. Door de eigen teelt kan Kinomi snel en accuraat leveren aan kleinere detaillisten, maar ook aan grote retailers.  

Missie:

Kinomi im- en exporteert planten, bloemen, hardware en verpakken het in de sierteelt branche. Hierin staat vertrouwen, goede werkverhoudingen met alle betrokkenen en oog voor kwaliteit en prijs centraal. Wij denken met de klanten mee vanaf het eerste concept tot het eindproduct en de service omvat passende kwaliteit, gewenste levertijd en gunstige prijzen. 

Vissie:

Kinomi wil dat retailers en consumenten binnen heel Europa de producten waarderen. Ook streven wij ernaar ten alle tijden mee te gaan met de trends en wensen van de klant. Elke klant tevreden houden is waar Kinomi voor gaat. 

Kernwaarden:

1. Alleen de beste kwaliteit tegen scherpe prijzen
2. Uitstekende service
3. Flexibiliteit en professionaliteit
4. Betrouwbaar
5. Transparantie
6. Grote productiecapaciteit