Kinomi

Kinomi Logo

Duurzaamheid binnen de organisatie

Kinomi streeft ernaar om verantwoord om te gaan met mens en milieu. Wij streven ernaar onze CO2 voetprint zo laag mogelijk te behouden en doen dit door een aantal bedrijfsprocessen te verduurzamen en hierbij ook rekening te houden in de dagelijkse bedrijfsgang.

Zo recyclen we veel. Afval wordt gescheiden in restafval, papier en karton, GFT, folie, hout en cartridges en batterijen. In de kwekerij wordt in dichte trays water gegeven aan onze planten, zodat de plant alles op moet nemen. Hiernaast is het bedrijfspand volledig voorzien van ledverlichting, wordt er nooit onnodig gestookt en zijn we druk bezig met het verwekken van zonne-energie.

A Title to Turn the Visitor Into a Lead

This is your chance to emphasize why the visitor should contact you right now.

Certificering

Kinomi is aangesloten bij Global Gap. Het bedrijf heeft hierbij een aangesloten GGN-, GRASP- en een COC-certificaat. Met deze certificaten doe je mee aan verantwoordelijk verbouwen en ben je transparant in de markt. Het GGN-certificaat is voor de eigen kweek, het COC-certificaat voor het inpakken van geleverde goederen en het GRASP-certificaat is gebonden aan de transparantie van het personeel. Door gecertificeerd te zijn bij dit platform is er altijd transparantie binnen de hele keten in de branche. Hiernaast is Kinomi ook aangesloten bij NAK-tuinbouw, die de kwaliteit in de tuinbouw bewaken en bevorderen.