Export door geheel Europa

Export van kamerplanten en tuinplanten

Naast de producten die we zelf aanvoeren en veilen op Floraholland, kopen wij ook dagelijks kamerplanten en tuinplanten voor onze export afdeling.

Exporteur kamerplanten en tuinplanten

Ons klantenbestand is zeer uiteenlopend. Wij leveren onder andere aan lijnrijders, groothandels, tuincentra, markthandelaren maar ook de kleinere bloemisten. Naast de binnenlandse klanten exporteren wij een groot gedeelte binnen Europa.

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de export van tuin- en kamerplanten. Wij zijn al jaren actief in deze markt als exportbedrijf van kamerplanten. Deze ervaring in combinatie met de inzet van onze medewerkers met de juiste expertise en knowhow zorgt ervoor dat wij onze klanten op de gewenste manier en tot tevredenheid kunnen bedienen.

Exporteur kamerplanten en tuinplanten

Deze tevredenheid van de klant staat bij ons voorop! Van inkoop tot aanlevering bij de klant houden wij het gehele proces zo nauwlettend mogelijk in de gaten. Van kwaliteitscontrole tot het zorvuldig verzendklaar maken voor transport, ons gemotiveerd team zet zich volledig in om een zo goed mogelijk eindresultaat te verkrijgen. Wilt u meer informatie dan kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via de telefoon of een email. Wij staan u graag te woord om antwoord op uw vragen te geven.